Med håp om en mer pandemifri og åpen verden i 2022 skal det nå arrangeres en spesialisert FIP-Verdensutstilling, Hunfilex 2022 i Budapest (Ungarn) fra 31. mars til 3. april 2022.

Klassene som er representert er: Tradisjonell, Posthistorie, Stempelmerker, Motiv, En-rammes eksponat (innenfor tradisjonell, posthistorie og motiv) og Litteratur. 

Informasjon, reglement og påmeldingsskjema finnes på utstillingens hjemmeside

www.hunfilex2022.com

Hovedregelen er at utstillere som har oppnådd minst Vermeil – 75 poeng på nasjonal utstilling (70 poeng i en-rammes klassen) kan søke om deltakelse. For eksponater som tidligere har oppnådd inntil 84 poeng på internasjonal utstilling tildeles det 5 rammer, og 8 rammer for de som har 85 poeng eller mere.  

Rammegebyret i konkurranse-klassene er € 70 pr. ramme med unntak av litteratur (€ 75 pr. eksponat) og en-rammes eksponater (€ 100). I tillegg til rammegebyr til utstillingen kommer det et gebyr til NF på 500 kr for flerrammes-eksponat, og 250 kr for en-rammes-eksponat og litteratur.

Utstillingen godtar kun digitalt utfylte påmeldingsskjemaer som kan lastes ned fra utstillingens hjemmeside som et PDF eller Excel dokument. Har du lyst til å stille ut så send utfylt og signert påmeldingsskjema samt eksponatets innledningsark og eventuelt synopsis, elektronisk til meg på epost [email protected] så snart som mulig, og senest 30. juni 2021.

Bjørn Schøyen
Norsk kommisjonær
Hunfilex2022