Skien Frimerkeklubb arrangerte Frimerkets dag på Arkaden kjøpesenter, sentralt i Skien sentrum. Standen ble betjent av klubbens leder Thor Falkenstein med god assistanse av styremedlem Harry Trondsen.

Allerede før åpningen kl. 10 på lørdag var mange av klubbens medlemmer til stede for å sikre seg nye frimerker eller få førstedagsbrev avstemplet med posthornstemplet som vi mottok i god tid før arrangementet. Vi fikk solgt nesten alle nye frimerker som var bestilt, særlig var interessen for det nye posthornfrimerke i miniark stor. Dette medførte at vi måtte «rasjonere» ut hvor mange hver kunde kunne få kjøpt (her har vi nok bomma litt på forhåndsbestillingen, og interessen for posthorn merkene.

Klubben hadde en annonse i avisene Varden og TA (Telemarksavisa) dagen før arrangementet som sikkert bidro til et markert oppgang i hvor mange som kom innom standen til klubben.

Det var også laget en stor rotekasse med frimerker fra hele verden som publikum fant svært interessant og veldig populært. Det var kø rundt rotekassen under hele arrangementet og sikkert mange som fant en liten gobit i kassen.

I tillegg til den generelle informasjon om frimerkesamling, klubbens virksomhet og aktiviteter, kunne vi også registrere to nye medlemmer under arrangementet, som fikk nødvendig info om klubbmøter og fremtidige aktiviteter (NB – 100-års jubileum i januar 2024 er under planlegging).

Generelt sett var arrangementet godt besøkt og interessen for klubben stor, selv på en regntung lørdag morgen.

Harry Trondsen frankerer konvolutter for særstempling

Klubbens leder Thor Falkenstein (til høyre)  og Harry Trondsen betjener klubbens stand på Frimerkets Dag i Skien

Det var stor interesse for «rotekassen», full av frimerker fra hele verden, hvor publikum kunne få tak i gratis frimerker, noe som var svært populært!