Norgeskatalogen 2020 er ferdig og klar for salg!!

Det er ingen tvil om at “bibelen” for norsk filateli er viktig foe alle samlere av norske frimerker. Og etter at katalogen ble besluttet utgitt hvert annet år – virker det som suget fra samlerne er like stort om ikke større. Redaksjonen v/Tore Berg. Kjell Åge Johansen og Erik Olafsen har selvsagt en årelang tradisjon og et godt bearbeidet grunnlag å bygge på – men det er et stort område som skal dekkes og oppdateres og det krever nøysomt arbeid.

I årets utgave av Norgeskatalogen er det selvsagt et sett med spesialartikler som dekker nye områder og som gjør denne utgaven spennende.

 Hør bare her:

Øyvind Midtlid har skrevet en spesialartikkel om norske kvitteringsdatostempler i miniatyrformat (miniatyrdatostempler) – hvor det også finnes en oversikt over stemplene med sjeldenhetsvurdring. Dette er nytt og vil være til stor hjelp for samlerne av et noe spesielt samlerområde. Men uansett så ser vi jo stadig denne typen stempler og da trenger vi oversikter.

Marit Elind og Tryggve Johansen har laget et motivregister over norske frimerker fra 1855 til 2019. Her kan man finne fram i floraen av norske frimerker ved hjelp av stikkord. Veldig nyttig for motivsamlere.

Ellers finnes tjenestemerkedelen oppdatert med priser på FDCs.

Nye varianter kommer stadig til – også i denne utgaven.

Fortsatt fokus på forfalskninger – enten det er frimerker eller stempler. 

Nøkkel for å bestemme posthornutgavene.

Utdrag av portotakstene fra 1877 – 2020.

Katalogen kan bestilles direkte ved å sende epost til: [email protected]