Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Årets ildsjel

Styret i Norsk Filatelistforbund har vedtatt å sette opp en hederspris til den/de som i løpet av et kalenderår spesielt utmerker seg til nytte og glede for filatelien.
Norsk Filatelistforbund har allerede en pris til “sliterne” – dvs de som står på år etter år i klubben for å få ting til å fungere. Forbundsmedaljen deles ut jevnlig og blir satt pris på.
Hedersprisen til Årets ildsjel vi være et viktig supplement til Forbundsmedaljen, men i motsetning til denne kreves det ikke at man er medlem i en forbundsklubb.
Ved å tildele en slik hederspris, ønsker styret å sette fokus på dem som yter noe ekstra for filatelien i løpet av et kalenderår, noe som er forbilledlig for oss andre. Det er også i tråd med det som har kommet fram under strategiarbeidet i Norsk Filatelistforbund – at vi trenger noe og NOEN å strekke oss etter - som motiverer oss samlere og synliggjør samlergleden for andre.
Alle som er medlem i en forbundsklubb kan sende inn forslag på kandidater og det er da viktig at det følger med en god begrunnelse. Følge med i NFT og på NFs webside, der kommer det frist for innsending av forslag!

Her kan du lese mer om regler får å kåre Årets ildsjel