Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Samlermarked - småannonser

 Vi ønsker liv på websida, og som et ledd i arbeidet med å få fram dette - så har vi etablert et "Samlermarked" hvor man kan sette inn småannonser for kjøp, salg og bytte. Dette er ikke et sted hvor kommersielle aktører skal reklamere for sine tilbud - det er kun for samlerne. Norsk Filatelistforbund har intet ansvar mht den virksomhet som følger på bakgrunn av en annonse. Det er et forhold mellom annonsør og publikum. Men dersom det viser seg at annonsene misbrukes på ulike måter, vil vi ta tak i saken og evt. utestenge vedkommende annonsør. Vi er avhengig av tilbakemeldinger fra publikum om evt misbruk. Når annonsen har ligget inne i 14 dager. blir den fjernet. Vi er interessert i at "Samleremrkedet" inneholder "ferskvare". Det er derfor viktig å sjekke ut NFs nettside med jevne mellomrom.

Teksten til en småannonse kan sendes til: 

web-redaktor@filatelist.no

Nettredaktøren kan fritt forkaste en annonsetekst dersom den strider mot intensjonen med "Samlermarkedet". Det gis plass til en kort tekst samt navn, adresse og evt epostadresse og telefonnummer. En normal annonse holder seg innenfor 8-10 linjer i en rubrikk. Se eksempel i etterfølgende rubrikk:

     
Norske frimerker til salgs

3.3..2020

Har masse frimerker til salgs. Kjøper også dersom det er billigere enn å kjøpe hos handlere Er interessert i å komme i kontakt med samlere av kattefrimerker og har mange dubletter av frimerker med katter og hunder. Kontakt Ola Nordmann, Nedre Storgate 33, 0101 Oslo: epost: ola.nordmann@online.no.

Tlf 99999999

 

   

SAMLERMARKEDET

 

   

3,3,2020

 Samler søker postkort fra Lillestrøm med omegn, Flekkefjord, Jenny Nystrøm kartongkort og norske 'Hilsen fra' kort.

Arild Ro  47286629, he-fos-r@online.no

 

3.3.2020

 Frimerker selges, samlinger og enkeltmerker, Hele verden samt  motiv, fornuftige priser, ta kontakt for uforpliktende tilbud.

Arild Ro 47286629, he-fos-r@online.no

 

 8.3.2020

LONDONMERKENE (NK 331-338)
JEG SØKER GODE OBJEKTER FRANKERT MED ETT ELLER FLERE AV LONDONMERKENE. KJØP ELLER BYTTE.

ODDVAR LEANDER OLSEN 

EPOST: ODDVARLO@YAHOO.NO -    TLF. 92482729