Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Troms Filatelistklubb

                                                              .               

I forbindelse med frigjøringsjubileet den 8. mai 2020, har Troms Filatelistklubb stand i klubbens lokaler i Barduveien 7 fra kl 11.00 til 15.00. Vi vil her ha for salg noen objekter i svært få eksemplarer, en konvolutt (60,-) med miniatyrarket som utgis denne dagen og stemplet med eget særstempel for Tromsø som kun er i bruk denne dagen, og et frimerkehefte (95,-).

De som ønsker å få stemplet egne objekter, eller bestille noen av våre kan forhåndsbestille til klubbens email: troms.fk@live.no eller til vår postadresse: Troms Filatelistklubb, Postboks 1044, 9260 Tromsø. Bestillinger må være oss i hende innen 7. mai. Vi tar også imot egne forhåndsfrankerte forsendelser som ønskes stemplet med særstemplet denne dagen. Vi har kun noen få eksemplarer av våre objekter for salg denne dagen, så «først til mølla» prinsippet vil gjelde.

  1. juni 1940 reiste Kongen, Kronprinsen og en del av regjeringen fra Tromsø til England. I den forbindelse lager vi en konvolutt i 80 nummererte eksemplarer og stemplet med særstempel for dagen 80 år etter avreisen 7. juni 2020. Stemplet viser den engelske krysseren HMS «Devonshire» som ble benyttet til reisen. Konvolutten kan også bestilles innen 5. juni og koster kr 80,- + evt. forsendelseskostnader. Også her tar vi imot egne ferdigfrankerte objekter for stempling med særstemplet.

 

Her er klubbens lover:

Troms Filatelistklubb ble etablert 8. november 1927, og er en av landets eldste og største. Det er en aktiv klubb med stor variasjon i samleområder blant medlemmene. Mange medlemmer er aktive som utstillere, og klubben har arrangert flere nasjonale og regionale utstillinger. Klubben har et rikholdig bibliotek til disposisjon for medlemmene, og kjøper ofte inn permer, lommer og annet rekvisita som er for rimelig salg på klubbens møter. Klubbmøtene inneholder filatelistiske foredrag, bytting, auksjoner og god  filatelistprat, samt en enkel servering.

 Troms Filatelistklubb avholder sine møter i Radioklubbens lokaler i Barduveien 7. Medlemsmøtene avholdes i sesongen annenhver torsdag kl. 19.00. Her er det god og gratis parkering, og kort vei til nærmeste buss-stopp. Ta gjerne med en venn og introduser han/henne for klubben. 

 

VIKTIG MELDING TIL MEDLEMMER I TROMS FILATELISTKLUBB

Alle møter som er satt opp før sommeren er avlyst. Opplysninger om høstprogrammet vil komme senere.

 

STYRET I TROMS FILATELISTKLUBB

 

MØTEDATOER 1. HALVÅR 2020

9. og 23. januar

6. og 20. februar

5. og 19. mars

2, 16. og 30. april

14. og 28 mai

Årsmøtet blir sannsynligvis 19. mars, men nærmere om dette vil komme. Det arbeides også med å få til et fellemøte i Sør-Troms i begynnelsen av juni.

 

Møteprogrammer vil komme etter hvert. Medlemmer i Tromsø vil få tilsendt programmet foran hvert 3. møte.

Alle medlemmer får tilsendt TFK-nytt, som er et meddelelsesblad for Troms Filatelistklubb, med flere nummer i året. Bladet har informasjon om klubben og inneholder artikler med filatelistisk innhold. Bladet er landets eldste klubb-blad med sammenhengende utgivelse årlig siden 1948. Alle hovedmedlemmer får også tilsendt Norsk Filatelistisk Tidsskrift.

Et hovedmedlemsskap koster ft. kr 485,- pr. år, innenriks støttemedlem kr 210,- og utenriks støttemedlem kr 245,-. Det er innført purregebyr ved for sen innbetaling av kontingenten:  1. purring kr 25,-, 2. gangs purring kr 50,-. 

Enhetsregisteret org.nr. 988 975 494

For tiden har klubben følgende styre:

Formann: Johnny Karlsen
E-post: jokarlsen@hotmail.no                  

Tlf. 900 68 084

Nestformann : Børre Amundsen
e.post : ba@arkitektamundsen.no

Tlf. 450 07 363

Sekretær: Johnny Nygård
e-post : nygard.johnny@gmail.com

Tlf. 482 62 786

Kasserer: Karl-Erik L. Olsen
E-post: karlelo@online.no

Tlf. 911 56 805

Styremedlem: Kjell A. Hanssen
e.post :kjearha@online.no

Tlf. 915 39 184

Varamedlem : Frode Brataas

e.post : frodebra@gmail.com

 Tlf. 996 44 462

Redaksjonskomitéen TFK-nytt 

E-post: karlelo@online.no

 

Tlf. 911 56 805

 

 

 


Troms Filatelistklubb

Boks 1044
9260 Tromsø
E-post: Troms.fk@live.no