Steinkjer Frimerkeklubb

Steinkjer Frimerkeklubb ble stiftet 21/3 1972. Klubben har medlemmer fra Snåsa i nord til Levanger i sør, og det avholdes medlemsmøter annenhver tirsdag i klubblokalet som er på Steinkjer Postterminal – Sørsileiret. Lokalet åpnes kl. 18.00, og møtene begynner kl. 19.00.

Klubben har 33 hovedmedlemmer, og 9 støttemedlemmer. Miljøet i klubben er uhøytidelig og avslappende. Vårt mål er å arbeide for medlemmenes interesse innen frimerker, brev og postkort, og dette forsøkes oppnådd gjennom våre medlemsmøter og klubbauksjoner, samt medlemsbladet vårt ”INFO-NYTT”.

Man trenger ikke å være ”proff” for å bli medlem, husk at alle har begynt engang! Gjennom medlemskap i klubben kan man finne likesinnede og bygge opp sine kunnskaper etterhvert. Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen i et aktivt samlermiljø.

Det byttes, kjøpes og selges frimerker og postkort, og det er klubbauksjoner/miniauksjoner på de fleste medlemsmøtene. Vi holder lave priser til våre medlemmer, fortjeneste på disse auksjonene går til finansiering av nye lotter og samlinger. I tillegg arrangerer klubben offentlige “storauksjoner”. Frimerkehefter og utvalgshefter sirkulerer blant medlemmene, slik at du i ro og mak kan sitte hjemme og plukke ut merker til samlingen din.

Miniauksjoner. Vi er stadig på utkikk etter gode objekter, og klubben vil følge med på de store auksjonene. Får vi tilslaget på en passende lot eller samling, vil det komme medlemmene til gode som objekter på miniauksjonene våre.

 Miniauksjon på alle møter.    

 Møteoversikt høsten 2023

29/8-12/9-26/9-10/10-24/10-7/11-21/11-5/12-19/12.
Planlagt storauksjon dato kommer senere.

Møtelokaler i Wist-bygget, Sjøfartsgt 5 B, – 2. etg. Postens kantine
Innkjøring og parkering mot Fjordgt.

Styret består av;
Formann: Reidulf Welde, tMail :  [email protected]
Kasserer: Hugo Nordseth
Styremedlem Svein Karlsen
Styremedlem: Steinar Stav
Styremedlem: Villy Anderson
Revisor: Bjørn Strand

 

……………………………………………………..

Steinkjer Frimerkeklubb

Boks 2086
7708 Steinkjer