Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Samlertreff på Løten

2. oktober 2022

SAMLERTREFF OG AUKSJON PÅ LØYTEN BRÆNDERI/LØTEN LYS I BRENNERIROA

              SØNDAG 2. OKTOBER KL. 10.00 – AUKSJON KL. 13.00

Elverum Mynt- og Frimerkeklubb, Hamar Filatelistklubb og Gjøvik Filatelistklub ønsker velkommen til samlertreff og auksjon.

Gratis salgsbord og byttebord til alle som ønsker det. Har du noe du vil selge eller bytte, så ta det med deg. Vi kaller dette et samlertreff, så ta gjerne med alle typer samleobjekter. Vi har samlere på det meste, som frimerker, postkort, mynter, sedler, pengelotteriet, piper, radioer, isbjørner i porselen, reklameartikler og reklameskilt, leketøy, emballasje osv. osv.

Hans Enger stiller med sin ekspertise for alle som har noe de lurer på, og klassifiserer merker så langt det lar seg gjøre i lokalet. Han har også med en del rimelig rekvisita mm. for salg.

Det avholdes auksjon med et variert utbud og lave utropspriser. Auksjonsliste sendes de inviterte klubbene i god tid før treffet, og kan også rekvireres direkte, ved henvendelse til undertegnede.

HER ER AUKSJONSLISTA:

Vi har de nye frimerkene som kommer ut i anledning Frimerkets Dag, og det blir også laget vignett-FDC fra hver av de tre arrangør-klubbene.

De nye håndbøkene, den nye Norgeskatalogen, Postal III og diverse annen filatelistisk litteratur kan også kjøpes til fordelaktige priser.

Servering av kaffe, brus, rundstykker og kaker. Spis og drikk så mye du vil, hele dagen, for kr.50
Vi tar VIPPS, kontanter og bankoverføring.

Ta en tur til Løten, treff andre frimerkesamlere og få noe nytt til samlingene dine.

 Spørsmål om arrangementet og auksjonsliste:

Lars Bråtalien tlf. 94 27 69 60

[email protected]

Detaljer

Dato:
2. oktober 2022