Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Samlerdag i Trondheim 2. november 2019

Lørdag 2. november 2019 samles Midt-Norges frimerke, postkort og myntsamlere i en felles samlerdag i Kotengbygget på Rosten. Der kan alle interesserte komme og se utstilling og salg av frimerker, postkort, mynter, medaljer og sedler fra to forskjellige foreninger. I tillegg vil det være mange handlere tilstede med sine respektive salgsstand der det er mulig å gjøre en god handel.

Lørdag 2. november 2019 samles Midt-Norges frimerke, postkort og myntsamlere i en felles samlerdag i Kotengbygget på Rosten.

Der kan alle interesserte komme og se utstilling og salg av frimerker, postkort, mynter, medaljer og sedler fra to forskjellige foreninger.

I tillegg vil det være mange handlere tilstede med sine respektive salgsstand der det er mulig å gjøre en god handel. (NB! Ingen minibank eller betalingsterminal - kun kontant)

Alle er velkommen for å se og ta en prat med representanter fra de forskjellige foreninger. Enten for å få en kvalitetsvurdering, verdivurdering, identifisisering eller rett og slett en prat om felles interesser.

Har du en mynt, medalje, seddel, frimerke eller et postkort du ønsker å få vurdert, solgt eller kvalitets satt, er dette stedet du skal være. Det vil bli loddsalg med trekning av fine premier. 2 auksjoner med objekter fra begge foreningene. Åpen kafè med salg av mat og drikke.

Det vil bli utgitt et eget personlig frimerke og det er laget et eget poststempel for årets samlerdag - tilsvarende som i fjor.

Mer informasjon kommer etterhvert