Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Frimerkets dag 2018. 6. oktober

6. oktober er det frimerkenes dag. Dagen markeres over det ganske land.

Det nærmer seg dagen for årets arrangement. I tillegg til våre medlemsklubber vil Posten markere dagen ved noen av de gjenværende postkontorene, samt på utstillingen Filos 2018 i Oslo.

Posten vil sørge for eget stempel i anledning dagen. Stempel annonseres også på Postens nettsider, og interesserte kan sende post for stempling til Frimerketjenesten. Se Postens nettside for illustrasjon av samtlige stempler.

 

 

I anledning Frimerkets Dag har vi laget et produkt som tilbys klubbene for salg. Merkene i anledning Den Norske Turistforening 150 år (NK nr. 1986-1989) fra filateliproduksjonen er montert på 2 souvenirkort. Merkene er en serie på 4. 2 med A-innenlands porto og 2 med Europaporto. Disse souvenirkortene er avbildet nedenfor. 

Vi har satt en salgspris på kr 125,- pr. for det ene og 135,- for det andre (altså kr 260 for et sett med begge). Opplaget er 500 sett, Det er kun arrangørklubber som får dette tilbud.

Frimerketjenesten har laget en egen Frimerkets dag-konvolutt. Denne leveres ustemplet til frimerkeklubbene som vist nedenfor, men er tenkt stemplet på arrangørstedet med Frimerkets Dag-stempel.

Utsalgspris for konvolutten er kr 49,- pr stk.

NYTT FRIMERKE 


Det utgis et eget frimerke til Frimerket dag. Temaet er Postnummer 50 år. Jørn O. Jøntvedt er designeren bak merket. Merket illustrerer hvordan postnummeret er bygd opp av fire siffer. Kvadratene på høyre side, som også minner om Postens sorteringsreoler, viser hvordan post blir sortert helt til den kommer til din adresse, det nederste høyre kvadratet på frimerket.

 

 

Frimerkets dag 2017 ble markeres over hele landet - se her