Logg inn

 

FREFIL 2017

Regional frimerkeutstilling

 16. – 18. juni 2017

     Blå Grotte, Nygaardsgata 22, Fredrikstad.  


 
Velkommen som utstiller til den regionale frimerkeutstillingen "FREFIL 2017". Utstillingen arrangeres 16. - 18. juni 2017, Landsmøtehelgen. Håper du vil stille ut. Påmeldingsfristen er 15. april 2017 og husk å send med planen for eksponatet sammen med påmeldingen til Frank Gilberg f-gilb@online.no. Utstillingsreglement og påmeldingsskjema ligger nederst på denne side.

Det vil også være en mulighet for våre Nordiske forbundsmedlemmer til å delta med sine samlinger på Frefil 2017, hvis det blir rammeplass til overs.

Juryen består av : Alex Bromander juryleder, Arne Thune-Larsen, Inge Johansen og Per-Christian Wallen. 

Det skjer mye i Fredrikstad denne helgen. Foruten den regionale frimerkeutstillingen, er det også Norsk filatelistforbund sitt landsmøte.

Fredag 16. juni vil også jubileumsfrimerke til Fredrikstads 450 års jubileum bli lansert sammen med to andre utgaver, Sykkel-VM Bergen 2017 og Personjubileer.

Posten ved Frimerketjenesten er tilstede fredag og lørdag.

Flere spennende frimerkehandlere har også meldt sin interesse med stand på utstillingen.

Fredrikstad er en fin by med mange aktiviteter i forbindelse med byjubileet. Det er fri marked i gamlebyen, gratiskonsert på torget og gratis ferge på elven. Så her er mulighet å se byen fra Gressvik til Sellebakk, med mange stopp underveis. Se også nettstedet https://www.fredrikstadoghvaler.no/opplev/

 

Så velkommen til Fredrikstad og FREFIL 2017, helgen 16. – 18. juni 2017


Påmeldingsskjema Frefil 2017


Copyright © Norsk Filatelistforbund

Levert av AESTON