Ikke medlem ennå? Bli medlem

Skedsmo Frimerkeklubb


Hva er Skedsmo Frimerkeklubb?

Annenhver torsdag, fra september til mai, samles en gjeng frimerkesamlere til møte i Røde Kors-huset på Lillestrøm. Her kan du treffe spesialisten med lang erfaring og kunnskap innen filatelien, og du finner nybegynneren som nettopp har startet opp med en interessant hobby. Felles for alle er et ønske om å treffe andre samlere, utveksle erfaringer, låne kataloger, bytte frimerker, høre foredrag, delta i quiz - eller rett og slett sitte ned og snakke sammen over en kopp kaffe. Uten forpliktelser kan du komme på besøk og finne ut om dette kan være en klubb for deg. Som medlem vil du få tilsendt våre auksjonslister og Norsk Filatelistisk Tidsskrift. 

Røde Kors-huset ligger i Skedsmogata 3 C, bak Concordia, Stortorget, Lillestrøm. Gå inn hovedinngangen, deretter skal du ned trappa til venstre.

Det er åpent fra ca. kl. 18:30, kveldens hovedpost begynner kl. 19:30. En liten entréavgift betales ved inngangen. Kaffe/kaker fås kjøpt. Velkommen som medlem eller gjest!

MØTEPROGRAM 2017

16. nov.           Medlemsmøte.
30. nov.           Medlemsauksjon nr. 146.

På alle møter, unntatt på årsmøtet og når det er auksjon, vil det som regel være et program i form av et lite foredrag eller et tema som blir tatt opp.
Oppdatert møteprogram blir lagt ut på: http://www.rb.no/vis/kalender/ - senest søndag før møtet.

 

Styret

Formann:  Tommy Fredriksen tlf 93 23 30 80
Nestformann: Erik Haga, tlf. 92 83 81 94
Kasserer og medlemsregister: Arvid Løhre, tlf. 99 70 94 22
Styremedlem: Arve Nilsen


Skedsmo Frimerkeklubb

Boks 31
2001 Lillestrøm
E-post: arvid@online.no