Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

For oss som samler på frimerker og postkort.

Har du funnet en frimerkesamling når du ryddet et gammelt hus? Eller en eske med postkort? Eller har du arvet et samling fra besteforeldre eller foreldre? Kanskje er du nysgjerrig på hva du har funnet og om det er noe å ta vare på? Vi håper du får lyst til å dykke ned i det du har funnet og utvikle samlingen videre. En gammel samling er en god anledning til å starte en ny interesse.

Les mer om frimerkesamling
Finn din klubb
19. apr 2018

Nye frimerker 20. april 2018 Europamerler (Bruer)

Temaet for årets europafrimerker er broer. I år er det landets lengste hengebro, Hardangerbrua, som er motiv på Norges utgave i serien. Det vakre miniatyrarket er designet av Jørn Jøntvedt.

Les mer her

KamuflasjeOppfinnsomhet fører mange ganger til interessante resultater. Når dette kommer til syne på en nettauksjon, blir jeg nysgjerrig og vil gjerne finne ut hva det dreier seg om
19. apr 2018

Nye frimerker 20. april 2018 Norden-merker Abbor

Nordenfrimerkene har "fisk i nordiske vann" som årets tema. Martin Mörck har utformet det norske frimerket i serien: en fargerik abbor. Mörck er en ekte nordisk frimerkekunstner - han har tidligere laget frimerker for både Norge og de fleste andre nordiske land.

Les mer her

Hva skjer?

Flere arrangementer